Sommertur den 9. juni 2018 til København

Vi (40 personer) mødtes kl. 10.30 i fuld solskin og med godt humør ved Rødovrehallen, hvorefter Vangskov Bustrafik kørte os ind til Holmens Kanal, hvor vi havde vores egen havnerundfart inkl. guide som gjorde os klog undervejs hvor vi blandt andet hørte om Vor Frelser Kirke, Operaen, Skuespillerhuset, Den lille Havfrue, Amalienborg, Kongeskibet, og vi kom ind i de små kanaler ved Christianshavn og meget mere.

Der var diverse forfriskninger undervejs på turen, og solen skinnede fra en skyfri himmel.

Efter 1 times sejllas ankom vi til Orlogsmuseet på Christianshavn, hvorefter vi spadserer gennem Christiania, som heldigvis var stille og rolig, og ad Christianshavns volde som var lidt udfordrende for nogle, da vi skulle ned på den nederste sti som førte os til Ravelinen, hvor vi fik serveret det store kolde bord med drikkevarer og efterfulgt af kaffe.

Tiden for hjemkørsel blev skubbet 30 min da tiden gik for stærk. Vi tog bussen retur til Rødovrehallen kl. 16.00 og nogle fortsatte i København på egen hånd.

Alt i alt en super fantastisk dag,